Opruiming fietsenstalling K. Maria-Hendrikaplein vanaf 2/12

Geplaatst op 01 dec. 2021
IMG 20211201 121009 web
Parkeer jij je fiets onder de bomen van het Koningin Maria-Hendrikaplein? Zorg er dan zeker voor dat hij in een fietsenrek gestald staat. Vanaf 2 december organiseren we hier namelijk weer een opruimactie: elke fiets die hinderlijk gestald is of niet in een rek staat, wordt verwijderd. Op die manier wordt niet alleen de doorgang vrijgemaakt voor de andere reizigers, ook de bomen worden gevrijwaard.

Is er geen plaats in de rekken op het plein? Neem dan liever eens kijkje in de andere stallingen waar wel nog voldoende plaats is.

Is je fiets weggehaald? Neem dan contact op met de Fietsambassade: 09 266 77 00.

Een overzicht van alle stallingen aan het station vind je hier. Op onderstaande kaart zie je de locaties van de stallingen met veel vrije plaatsen.

211201 Overzicht Vrije Fietsenstallingen

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.