Opstellen kraan en nachtwerk Sint-Denijslaan

Geplaatst op 29 aug. 2018

In de week van 3 september tot 8 september 2018 zal ’s nachts gewerkt worden aan de plafondstructuur boven de sporen 8 tot 12. Deze werken moeten omwille van de veiligheid ’s nachts worden uitgevoerd opdat de treinsporen tussen 0:00 en 5:00 uur buiten dienst kunnen gesteld worden.

Tijdens deze werken wordt er gebruik gemaakt van een hijskraan om de hoogtewerkers over de bovenleiding van spoor 12 te tillen. Deze hijskraan wordt opgesteld aan de Sint-Denijslaan, langs de kant van de Kortrijksesteenweg, in de werfzone ongeveer tegenover de Poelsnepstraat.

De kraan wordt maandagavond 3 september aangevoerd en zal die nacht gebruikt worden om alles naar boven te hijsen. In de nacht van vrijdag 7 september op zaterdag 8 september zal de kraan opnieuw genbruikt worden om de werktuigen weer naar beneden te halen.

Deze werken kunnen enige geluidshinder veroorzaken. De aannemer doet zijn best om dit tot het minimum te beperken.

De bewonersbrief kan je hier terugvinden.

De zone aan de Sint-Denijslaan waar de kraan opgesteld zal worden.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.