Oude tramtunnel onderbroken tot 4/02

Geplaatst op 21 jan. 2022
IMG 6027
Door onvoorziene omstandigheden is de oude tramtunnel een week langer onderbroken ter hoogte van de perrons 6 en 7. De tunnel zal weer volledig openen op vrijdag 4 februari.

Deze tijdelijke onderbreking is nodig om het deel van de tunnel onder de perrons 6-7 af te breken, een nieuwe tijdelijke trap naar perron 8 te bouwen en de containerdoorgang aan te passen.

Gevolgen voor bereikbaarheid

De bereikbaarheid van de perrons blijft ongewijzigd: het station doorsteken van Voskenslaan/Sint-Denijslaan naar busstation kan nog steeds via de nieuwe tramtunnel of de centrale reizigerstunnel in het station. De signalisatieborden in het station worden aangepast naar de nieuwe datum.

Toegang tot de perrons:

Kom je van het busstation?

Dan kan je de sporen 1 tot 5 bereiken via beide tunnels (oude tramtunnel en centrale reizigerstunnel. De sporen 8 tot 12 zijn alleen te bereiken vanuit de stationshal, door de centrale reizigerstunnel.

Kom je van de Voskenslaan of Sint-Denijslaan?

Dan kan je de sporen 1 tot 5 alleen bereiken via de centrale reizigerstunnel. De toegang tot de sporen 8 tot 12 blijft bereikbaar langs beide ingangen aan het Koningin Mathildeplein.

220112 cdc PGSP mobiliteit tevoet omleiding station 01

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.