Overlegvergadering met eigenaars uit de projectontwikkelingszone aan de Sint-Denijslaan op 25 maart 2004

Geplaatst op 25 mrt. 2004

Naar aanleiding van het ter inzage leggen van het Kennisgevingsrapport Milieueffectenrapportage (MER) vond op 29 maart 2004 een eerste belangrijk informatiemoment plaats voor het grote publiek. Door de grote opkomst werd de vergadering nog eens overgedaan op 5 april 2004. In totaal kwamen zowat 600 geïnteresseerde buurtbewoners luisteren naar de uiteenzettingen over het masterplan en de ambities van de projectpartners.

Op 25 maart 2004 werden de eigenaars van een pand in de projectontwikkelingszone aan de zuidzijde van het station, uitgenodigd voor een eerste kennismaking en uitzetting van de projectplannen.

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.