Parkeermogelijkheden tijdens hinder in Sint-Denijslaan

Geplaatst op 15 feb. 2007

Gent, 15 juni 2007

Beste Mevrouw/Mijnheer,

Zoals u inmiddels weet, start Aquafin maandag met de afwerking in de Sint-Denijslaan. Dit betekent dat vanaf maandag 18 tot en met vrijdag 29 juni 2007 de Sint-Denijslaan afgesloten wordt voor doorgaand verkeer tussen huisnummers 203 en 247 (tussen Hotel Trianon en de ingang van de Hogeschoolsporthal, net voorbij het Vina Bovy park).

Aangezien u als bewoner in het afgesloten stuk met uw auto tijdelijk niet tot aan uw huis of garage zal kunnen rijden, bieden wij u een alternatief aan op de niet-overdekte parking van Hogeschool Gent Campus Schoonmeersen (het oude BME-CTL). U kan hier van maandag 18 tot en met vrijdag 29 juni 2007 uw auto kosteloos en op eigen risico kwijt. Deze parking zal 7 dagen per week en de klok rond toegankelijk zijn.

Hoe de parking te bereiken?

U rijdt de Roosakker in en volgt tot het einde. Vervolgens kan u door het openstaande hek de campus binnenrijden. U volgt rechtdoor en draait achter het gebouw mee naar rechts. De parking bevindt zich voor u.

Wij hopen u met dit voorstel een passende oplossing te kunnen bieden voor de tijdelijke hinder van deze werkzaamheden.

Met vriendelijke groeten,

Het communicatieteam

Heeft u nog vragen? Aarzel niet ons te contacteren: Infopunt Project Gent Sint-Pieters, K. Maria Hendrikaplein 2, 9000 Gent, tel. 09 241 24 11, info@projectgentsintpieters.be, http://www.projectgentsintpieters.be/

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.