Parkeren en werkzaamheden in de K. Fabiolalaan tussen Aaigemstraat en Pensioendienst

Geplaatst op 12 mei 2009

Ongetwijfeld heeft u opgemerkt dat een nieuwe fase in de werkzaamheden van het Project Gent Sint-Pieters is gestart.

In het achterste deel van de K. Fabiolalaan voert de aannemer momenteel rioleringswerken uit zodat een gescheiden systeem voor huisvuil- en regenwater ontstaat.

Maandag 11 mei 2009 start de aannemer met het verwijderen van de kasseien op de parkeerstrook tussen de nummers 56 en 114 op de K. Fabiolalaan (van de hoek van de Aaigemstraat tot aan de Pensioendienst). Deze parkeerstrook zal vanaf 15 mei dienst doen als rijvak en dit tot het einde van de werken op dit deel van de K. Fabiolalaan midden juli 2009.

Om de bewoners, zelfstandigen (en hun klanten) en plaatselijke bedrijven (en hun werknemers) wat meer ademruimte te geven, biedt de NMBS-Holding parkeerplaatsen aan in het tijdelijke parkeergebouw tegen het voordelige pendelaartarief.

Het NMBS parkeergebouw op de K. Fabiolalaan (ingang ter hoogte van de Aaigemstraat) telt 3 verdiepingen, is voor het grootste deel overdekt en is 24 uur per dag en 7 dagen per week open. Via NMBS-districtsdirecteur mevrouw C. Van Rijckeghem, K. Maria- Hendrikaplein 2, 9000 Gent (tel 09 241 23 02) kunt u een parkeerabonnement (op nummerplaat) aanvragen tijdens de kantooruren.

Wij hopen oprecht dat bovenstaande maatregel voor u een oplossing zal bieden. Aarzel niet ons te contacteren als u verdere uitleg behoeft.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.