Prettig 2010 toegewenst

Geplaatst op 17 dec. 2009

2010 wordt een jaar van grote veranderingen voor de omgeving van Gent-Sint-Pieters. Veranderingen ten goede, denken wij!

PGSP nieuwjaarskaart

De twee nieuw-gebouwde tunnels onder de sporen komen in dienst. Het eerste deel van het nieuwe busstation wordt in gebruik genomen. Je zal kunnen parkeren in het eerste deel van de ondergrondse pendelparking. De verbindingsweg (Valentin Vaerwyckweg) raakt afgewerkt. Evenals de Koningin Fabiolalaan. Enzovoort enzovoort.

Wij wensen alle pendelaars, tram- en busgebruikers, buurtbewoners, handelaars, al wie dagelijks in deze 'zone-in-verandering' beweegt, en al onze collega's en aannemers een heel fijn, leefbaar, duurzaam en gezond jaar toe!

Prettig nieuwjaar! Prettig 2010!

Ps: Het Infopunt van het Project Gent Sint-Pieters neemt eventjes vakantie. Tussen 21 december 2009 en 3 januari 2010 is het infopunt gesloten voor het publiek.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.