Prinses Clementinalaan afgesloten voor autoverkeer

Geplaatst op 27 jul. 2015

Van 27 juli tot 30 augustus 2015 vernieuwt De Lijn de tram- en busbaan in de Prinses Clementinalaan. Tijdens 2 fases wordt beurtelings een kant van de straat afgesloten. Tijdens fase 1 (tot midden augustus) is er plaatselijk eenrichtingsverkeer richting het station Gent-Sint-Pieters. Doorgaand verkeer is verboden.

Werken Clementinalaan autobereikbaarheid 1

Tijdens fase 2 (midden augustus tot 30 augustus): op de Prinses Clementinalaan is er plaatselijk eenrichtingsverkeer richting Burggravenlaan. Doorgaand autoverkeer is verboden.

werken clementinalaan bereikbaarheid auto 2

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.