Project Gent Sint-Pieters: de film (okt/2007)

Geplaatst op 26 okt. 2007

Het Infopunt Project Gent Sint-Pieters heeft een korte informatieve film van 11 minuten gemaakt over hoe het vernieuwde station, bus- en tramstation de brede omgeving van station Gent-Sint-Pieters er NA het grote bouw- en stadsvernieuwingsproject zullen uitzien.

Sinds het begin van de werkzaamheden laat het Infopunt archiefbeelden draaien door een private cameraploeg. Bedoeling is om vanaf de nul-situatie elke verandering in de zone van de werkzaamheden in kaart te brengen.

In juni 2007 werd zelfs gefilmd vanuit een helikopter.

Tegelijk zijn er simulatie- en impressiebeelden (in CAD) aangemaakt van elk van de deelprojecten van het stationsproject.

Deze 3 elementen vormen de ingrediënten van een heldere film.

Elke van de deelnemende partners, NMBS Holding, Infrabel, Eurostation, het Vlaamse Gewest, De Lijn, de Stad Gent, en natuurlijk het communicatieteam van het project Gent Sint-Pieters zal de film als een belangrijk communicatiemiddel aanwenden, om de eigen personeelsgroepen, en geïnteresseerde bezoekers en relaties voor te lichten.

De introductiefilm zal op het internet geplaatst worden met een link naar http://www.projectgentsintpieters.be/, en te bekijken zijn in het Infopunt.

Voor buitenlandse bezoekende delegaties werd ook een Engelse versie aangemaakt.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.