Project Gent Sint-Pieters lanceert facebookpagina (juni/2013)

Geplaatst op 17 jun. 2013

Mededeling aan de pers

Project Gent Sint-Pieters lanceert Facebookpagina

Vanaf 17 juni 2013 is het project Gent Sint-Pieters op Facebook te vinden.
Op die manier willen de projectpartners een ruimer publiek bereiken.

In 2011 zette het Project Gent Sint-Pieters voor het eerst sociale media in. Via Twitter en Facebook werden gebruikers opgeroepen om hun mening te geven over de inrichting van het openbaar domein in het nieuwe stadsdeel aan de Koningin Fabiolalaan. Daaruit bleek dat door gebruik van sociale media een nieuw, hoofdzakelijk jong, publiek werd bereikt. Na een positieve evaluatie hebben de projectpartners beslist om verder in te zetten op sociale media. Op 17 juni 2013 wordt een Facebookpagina gelanceerd, in het najaar volgt Twitter.

Op de Facebookpagina - www.facebook.com/ProjectGentSintPietersPGSP - zullen berichtjes, achtergrondinfo en fotoreportages te vinden zijn. De website blijft het centrale digitale communicatieplatform. Individuele vragen worden nog altijd best gesteld via e-mail info@projectgentsintpieters.be of via telefoon op 09 241 24 11. Op die manier wordt het dossier correct opgevolgd.

Informatie

Infopunt project Gent Sint-Pieters, Gisèle Rogiest,

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.