Projectbezoek verenigingen 2018: laatste plaatsen

Geplaatst op 28 mei 2018
Projectbezoek verenigingen 2018 laatste plaatsen
Op woensdag 26 september 2018 organiseren wij een projectbezoek voor verenigingen en scholen. Deelnemers worden met een gids meegevoerd doorheen het stationsproject. Het startpunt is het VAC Virginie Loveling, waar vanop de 21ste verdieping kan genoten worden van het weidse uitzicht.
Hebben jullie interesse? Dat komt goed uit! Wij hebben in de namiddag nog plaats vrij voor twee groepen. Reserveer jullie plaatsen snel via info@projectgentsintpieters.be of 09 241 24 11.
De organisatie is gratis. U betaalt enkel voor de gediplomeerde gids (85 euro). Onze gidsen nemen elk maximum 25 personen mee per gidsbeurt.
Wat houdt het projectbezoek in?
Tijdens dit gegidste bezoek wordt men rondgeleid langsheen de werken aan het station Gent-Sint-Pieters en de nieuwbouwprojecten langs de Koningin Fabiolalaan en het Koningin Mathildeplein. De start van het bezoek is in het Vlaams Administratief Centrum (VAC) Virginie Loveling, waar de deelnemers meegevoerd worden naar de 21ste verdieping. Hier krijgen ze een inleiding, krijgen ze de introductiefilm te zien en kunnen ze genieten van het unieke zicht over Gent en de projectsite.
Praktische informatie

De dag wordt opgesplitst in een bezoek in de voormiddag en een bezoek in de namiddag. U kan aangeven welk moment het beste past voor uw school of vereniging.

Het tijdsschema van ziet er als volgt uit.

Bezoek in de voormiddag (VOLZET):
  • 09:30u Welkom, introductiefilm en film over de werken
  • 10:00u Zicht over de stationsbuurt vanop de 21ste verdieping
  • 10:30u Vertrek rondleiding met gids
  • 11:45u Voorziene einde
Bezoek in de namiddag:
  • 13:30u Welkom, introductiefilm en film over de werken
  • 14:00u Zicht over de stationsbuurt vanop de 21ste verdieping
  • 14:30u Vertrek rondleiding met gids
  • 15:45u Voorziene einde

De organisatie is gratis. U betaalt enkel voor de gediplomeerde gids (85 euro). Onze gidsen nemen elk maximum 25 personen mee per gidsbeurt.

Heeft u interesse in dit projectbezoek en past deze datum u?

Neem dan snel contact met ons op via info@projectgentsintpieters.be of via 09 241 24 11.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.