Publicatie selectiedossier Wonen aan het park

Geplaatst op 28 nov. 2012

Het Gentse stadsontwikkelingsbedrijf AG SOB zoekt een private partner voor de ontwikkeling van een deelgebied van de Koningin Fabiolalaan, aansluitend op de Snepkaai. Het gaat om de zogenaamde zone C van het ruimtelijk uitvoeringsplan. In dat gebied plannen AG SOB en de Stad Gent ongeveer 250 appartementen. De keuze van de partner gebeurt in drie fasen: selectiefase, toewijzingsfase en onderhandelingsfase.
Het is de bedoeling de selectieprocedure tegen eind 2014 af te ronden en met een private partner een opstalovereenkomst af te sluiten.
Meer informatie: http://www.agsob.be/nieuws/zoektocht-naar-private-partner-voor-woningen-fabiolalaan-start

Situatieschets zone C Wonen aan het parkSituatieplan zone C Wonen aan het park

AG Stadsontwikkelingsbedrijf Gent
Sint-Jacobsnieuwstraat 17
9000 GENT
T 09 269 69 64
www.agsob.be

Heeft u vragen of problemen bij het raadplegen van de documenten? Bel 09 241 24 11 of mail info@projectgentsintpieters.be

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.