Regelmatig uitzonderlijk vervoer tot eind september

Geplaatst op 03 sep. 2012

Geachte mevrouw, geachte heer,

De aannemer is sinds kort gestart met de bouw van de gevel van het station en de grote overkapping aan de kant Prinses Mathildeplein. Hij heeft reeds de eerste kolommen geplaatst en de eerste overspanningen aangebracht. Bovenop komt een dakvlak in staal. De gevel wordt in glas uitgevoerd. Tegen eind november moet de gevel er staan en voor het einde van het jaar zal hij volledig afgewerkt zijn.

Stationsgevel Sint-Denijslaan Koningin Mathildeplein

De materialen voor deze constructie worden met uitzonderlijk vervoer aangevoerd en dit tot eind september. De data van levering zijn afhankelijk van de vordering van de werken.

Om veiligheidsredenen rijden de vrachtwagens 's nachts en gebeuren de eerste leveringen ofwel 's nachts ofwel in de vroege ochtend nog voor de spits begint. Het lossen van het materiaal kan geluidshinder met zich meebrengen, vooral als er stalen kolommen worden geleverd.

De reisweg die de transporten volgen is via de V. Vaerwyckweg en de Sint-Denijslaan naar de werf op de hoek Sint-Denijslaan -Voskenslaan.

Wij verontschuldigen ons voor de overlast.

Met vriendelijke groeten

Het Infopunt project Gent Sint-Pieters

Nog vragen?

Aarzel niet om contact op te nemen met het Infopunt als u nog vragen heeft of verdere inlichtingen wenst. U kunt ons bellen tijdens de kantooruren op het nummer 09 241 24 11 of mailen naar info@projectgentsintpieters.be

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.