Reizigerstoegang kant Sint-Denijslaan gesloten in het weekend van 13 augustus 2011

Geplaatst op 23 aug. 2011

In het verlengde weekend van 13 tot en met 15 augustus 2011 wordt de toegang tot de reizigerstunnel van het station tijdelijk gesloten. Tijdens dat weekend wordt de beschoeiing langs de Sint-Denijslaan vervolledigd tot onder de hellende loopbrug. Daarvoor moet de loopbrug tijdelijk worden verplaatst. De werken gebeuren tijdens het weekend om het reizigersverkeer minimaal te hinderen. Op dinsdag 16 augustus zal de overdekte loopbrug opnieuw op en zijn.

Ingang via oude tramtunnel blijft open

Tijdens dat weekend blijft het station aan de kant van de Sint-Denijslaan wel toegankelijk via de oude tramtunnel die te bereiken is vanaf het kruispunt Voskenslaan/Sint-Denijslaan. De ingang aan het Koningin Maria- Hendrikaplein aan de andere kant van het station blijft open.

Heropbouw gevel

Na de grondwerken kan gestart worden met de heropbouw van de nieuwe gevel aan de kant van de Sint-Denijslaan en met de aanleg van de nieuwe sporen en perrons 11 en 12. Spoor 12 zal terug in dienst worden genomen in oktober 2012. De volledige afwerking van het station is voorzien tegen 2020.

Nog vragen?

Aarzel niet om contact op te nemen met Gisèle Rogiest bij het Infopunt als u nog vragen heeft of verdere inlichtingen wenst.

Tel. 09 241 24 11 of via mail info@projectgentsintpieters.be

Download het persbericht hier. (pdf - 191 kB)

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.