Centrale reizigerstunnel afgesloten tussen 18/11 en 20/11

Geplaatst op 15 nov. 2022
20221109 094807 web
Tussen vrijdag 18 november om 9 uur en zondag 20 november om 22 uur is de centrale reizigerstunnel in het station ter hoogte van de sporen 6 en 7 afgesloten.

Onder de tunnel wordt een vloerplaat gelegd. Uit veiligheidsoverwegingen is de tunnel in die zone niet toegankelijk. Er is een omleiding voorzien via de oude tramtunnel.

Bereikbaarheid

De doorsteek voor voetgangers tussen het Koningin Maria-Hendrikaplein en het Koningin Mathildeplein via het station zal in die periode uitsluitend via de oude tramtunnel verlopen. De nodige signalisatie wordt aangebracht.

Toegang tot de perrons:

Kom je van het Koningin Maria-Hendrikaplein?

  • Alle perrons zijn toegankelijk via de oude tramtunnel.
  • Via de centrale reizigerstunnel kan je de perrons 1 tot 5 bereiken. De sporen 8 tot 12 zijn alleen te bereiken via de oude tramtunnel.

Kom je van het Koningin Mathildeplein?

  • De perrons 8 tot 12 zijn van daaruit toegankelijk via beide ingangen (kant centrale reizigerstunnel en kant oude tramtunnel).
  • De perrons 1 tot 5 zijn alleen te bereiken via de oude tramtunnel.

Lees de bewonersbrief hier.

221109 cdc PGSP mobiliteit omleiding

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.