Schuifoperatie eerste dakplaat Timichegtunnel prima verlopen op 18 & 19 oktober 2008

Geplaatst op 19 okt. 2008

Als bijlage een bericht over een eerste succesvol afgewerkte bouwfase van de Timichegtunnel, een van de onderdelen van het Project Gent Sint-Pieters.

De bewuste tunnel zal in de toekomst ter hoogte van het station Gent-Sint-Pieters de enige autoverbinding blijven van de voorkant van het station naar de achterkant, en omgekeerd. Op termijn (2010) wordt de huidige Voskenslaantunnel namelijk afgeschaft.

Afgelopen weekend, 18 en 19 oktober 2008, is met succes de eerste dakplaat van de nieuwe tunnel op haar plaats geschoven, onder een sporen- en wisselcomplex van 6 sporen breed: een technisch delicate operatie.

De hele onderneming is prima verlopen. De werkzaamheden zijn naar schatting een 7-tal uren vroeger dan gepland beëindigd.

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.