Sloop woningen Sint-Denijslaan

Geplaatst op 21 sep. 2010

In de Ganzendries is de aannemer begonnen met de sloop van de woningen om plaats te maken voor de aanleg van het nieuwe Prinses Mathildeplein. Het zal echter nog een tijdje duren voor het nieuwe plein wordt aangelegd. De vrijgekomen oppervlakte van de gesloopte woningen zal eerst nog gebruikt worden voor de inrichting van de werfzone voor de werken aan het station zelf.

sloop woningen

De sloop van de panden in de Sint-Denijslaan gebeurt van binnen uit, daarom werd eerst een woning in de Ganzendries gesloopt.

impressie prinses mathildeplein

Impressie van het nieuwe Prinses Mathildeplein getekend door landschapsarchitest Alain Marguerit.

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.