Spoorwerken wissels kant Brussel

Geplaatst op 18 mrt. 2015

Infrabel, de infrastructuurbeheerder van het Belgische spoorwegnet, zal de komende weken de wissels ter hoogte van het station die in januari geplaatst werden, herzien. En dit in de richting van Brussel. Dit is een standaardprocedure waarbij gecontroleerd wordt of de wissels op de juiste hoogte en positie liggen. Deze werken zijn nodig voor de veiligheid van het treinverkeer.
Omdat we de sporen slechts beperkt buiten dienst kunnen stellen, kunnen we niet anders dan 's nachts werken. De werken starten in de nacht van 18/19 maart 2015 en eindigen op 3/4 april 2015. U houdt het best rekening met nachtlawaai tussen middernacht en 4u30.


Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de cel Info Buurtbewoners van Infrabel op het groene nummer 0800/55.000 (elke dag van 7 tot 22 uur) of via info.projecten@infrabel.be.
De informatiebrief kan u hier downloaden (PDF - 56Kb)
Avast bedankt voor uw begrip.

Met vriendelijke groeten.
De cel Info Buurtbewoners
Leslie Buyle

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.