Stand van zaken werkzaamheden Sint-Denijslaan

Geplaatst op 04 mei 2007

De Sint-Denijslaan is sinds 3 mei 2007 weer volledig open voor alle verkeer.
Aangezien er geen oplossing voor de technische problemen die zich daar stelden zou zijn vóórdat de werkzaamheden aan het kruispunt van de Snepkaai-Maurice Dupuislaan starten (van 2 mei tot midden juni 2007) zijn de bouwputten in het wegdek (ter hoogte van het Vina Bovypark en de Roosakker) voorlopig gedicht en afgedekt met een laag asfalt. Er ligt nu een voorlopige bovengrondse persleiding die het afvalwater van het pompstation aan de Roosakker overpompt naar de riolering op het kruispunt van de Voskenslaan. Het gaat om een circa 20 cm dikke buis die ter hoogte van de toegangen van de Sint-Denijslaan naar het Vina Bovypark en de Roosakker al naast de boordsteen in steenslag ligt ingegraven zodat de aangelanden daar vanaf de Sint-Denijslaan met hun wagen door kunnen rijden. Enkel ter hoogte van de garage-opritten van de woningen in de Sint-Denijslaan is dit nog niet gebeurd. Het is de bedoeling dat ook daar de leiding wordt ingegraven in steenslag zodat de bewoners hun garage kunnen bereiken. Dit zou ten laatste vrijdagavond 4 mei 2007 moeten gerealiseerd zijn. Deze situatie zou dan ongeveer tot ten vroegste 8 juni - midden juni blijven duren totdat de werkzaamheden aan het kruispunt van de Maurice Dupuislaan zijn afgerond. Daarna zullen de werkzaamheden op dit deel van de Sint-Denijslaan opnieuw aanvatten.

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.