Station Gent-Sint-Pieters: reizigersuitgang via oude tramtunnel kant Sint-Denijslaan/Voskenslaan op zaterdag 8 oktober 2011 gesloten

Geplaatst op 05 okt. 2011

Op zaterdag 8 oktober 2011 wordt de toegang tot het station, kant Sint-Denijslaan, ter hoogte van de bestaande tramtunnel afgesloten. er moeten daar namelijk 2 paalfunderingen worden geplaatst om de opbouw van het nieuwe spoor 12 mogelijk te maken.

De omleiding voor de treinreizigers zal via bordjes aangeduid zijn, zowel aan de perrons als aan de tunnel.

De toegang tot de centrale reizigersonderdoorgang vanuit de Sint-Denijslaan blijft wel toegankelijk. Er wordt een tijdelijke doorgang door de werf voorzien zodat treinreizigers die van de Voskenslaan komen het station gemakkelijk kunnen bereiken.

Bekijk het volledige persbericht hier (pdf - 216 kB).

Nog vragen?

Aarzel niet om contact op te nemen met Gisèle Rogiest bij het Infopunt, tel. 09 241 24 11 of via mail info@projectgentsintpieters.be.

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.