Stationswerken: regeling vakantieperiode

Geplaatst op 04 jul. 2023
20230626 plafond2

De periode van het bouwverlof breekt aan.

In de periode van 8 juli tot 14 augustus 2023 zijn er geen spoorwerken van Infrabel.

De bouw van het hoge dak is op 7 juli klaar. Er zal wel nog beperkte activiteit zijn op de werf:

- in de week van 10 juli gaat de aannemer verder met het afwerken van het dak en het plaatsen van keermuren. Er zal ook chape op het perron 7 worden gegoten. Die heeft dan voldoende tijd om uit te harden zodat na het bouwverlof de tegels kunnen gelegd worden.

- In de weken van 17 en 24 juli zal een kleine ploeg van een 5-tal medewerkers verder het plafond van het hoge dak plaatsen. De werken worden overdag uitgevoerd en er is aan de arbeiders gevraagd om de rust in de buurt te respecteren.

De andere werkzaamheden liggen stil.

Vanaf maandag 31 juli 2023 gaan de werken weer van start. Op de planning staan dan het leggen van de vloeren op het perron, de verdere afwerking van het plafond van het hoge dak en de start van de bouw van de kleine overkappingen.

De ingebruikname van perron 7 en 8 is gepland op 10 december 2023.

Het Infopunt is gesloten tussen 5 juli en 23 juli. Vanaf 24 juli staan we weer klaar om u te informeren en uw vragen te beantwoorden.

Lees de bewonersbrief hier

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.