Testritten door De Lijn in de nachten van 13, 14 en 15 maart 2012

Geplaatst op 12 mrt. 2012

Geachte mevrouw, geachte heer

De Lijn neemt binnenkort nieuwe verkeerslichten aan de tijdelijke tramtunnel in gebruik. Die verkeerslichten moeten de veiligheid van alle weggebruikers op het kruispunt van de tijdelijke tramtunnel, de Sint-Denijslaan en de Voskenslaan verhogen.

De werking van de verkeerslichten moet echter eerst worden getest door trams en bussen en worden afgesteld. Dit dient buiten de normale tram- en busuren te gebeuren.

Daarom zullen er in drie opeenvolgende nachten, namelijk van dinsdag 13 op woensdag 14 maart, van 14 op 15 maart en van 15 op 16 maart 2012 af en toe bussen en trams over het traject van Flanders Expo tot aan het Koningin Maria Hendrikaplein rijden.

We verontschuldigen ons voor de overlast.

Met vriendelijke groeten

Het Infopunt project Gent Sint-Pieters

Nog vragen?

Aarzel niet om contact op te nemen met het Infopunt als u nog vragen heeft of verdere inlichtingen wenst. U kunt ons bellen tijdens de kantooruren op het nummer 09 241 24 11 of mailen naar info@projectgentsintpieters.be

Download de informatiebrief hier (pdf - 219 kB)

Heeft u vragen of problemen bij het raadplegen van de documenten? Bel 09 / 241 24 11 of mail naar info@projectgentsintpieters.be

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.