Tijdelijk afsluiten fototunnel (tijdelijke tramtunnel)

Geplaatst op 26 okt. 2022
IMG 3178
Binnenkort voert de aannemer werken uit in de fototunnel (tijdelijke tramtunnel). Een deel van de dakplaat en een gedeelte van de muur worden weggebroken voor de verdere bouw van het viaduct voor de sporen en perrons 6 en 7. Daarom wordt de tunnel voor een week afgesloten.

Wanneer wordt er gewerkt?

De werken vinden plaats tijdens de herfstvakantie van zaterdag 29 oktober tot en met zondag 6 november.

Omleiding

Omwille van de veiligheid wordt de tunnel gedurende de volledige herfstvakantie afgesloten voor voetgangers, fietsers en bussen. Er is een omleiding voorzien.

Voetgangers: Te voet kan je steeds de andere kant van het station bereiken via de oude tramtunnel, de reizigerstunnel of de Timichegtunnel.

221019 cdc PGSP mobiliteit tevoet omleiding

Fietsers: Met de fiets kan je via de Timichegtunnel of de Kortrijksesteenweg naar de andere kant van het station rijden.

221019 cdc PGSP mobiliteit fiets omleiding

Busgebruikers: de bussen 34/35/36 rijden in omleiding. In de stationsbuurt zijn alternatieve haltes voorzien in de Koningin Fabiolalaan. Voor meer info, raadpleeg de website van De Lijn.

Geluidshinder

Er worden stukken beton uit de dakplaat en de muur gezaagd. Dit zal geluidshinder met zich meebrengen voor de onmiddellijke omgeving.

We verontschuldigen ons voor de hinder.

Lees de bewonersbrief hier.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.