Tijdelijk parkeerverbod in de Sint-Denijslaan tussen Poelsnepstraat en Ganzendries

Geplaatst op 14 mrt. 2012

Geachte mevrouw, geachte heer,

De werken aan het spoorviaduct van spoor 12 vorderen geleidelijk aan richting Brussel.

Om de werken aan het viaduct mogelijk te maken, verwachten we in de komende weken belangrijke transporten die hinder kunnen veroorzaken.

Om deze hinder zo beperkt mogelijk te houden, zullen de Kiss & Ride en de parkeerplaatsen in de Sint-Denijslaan tussen Poelsnepstraat en Ganzendries worden ingenomen voor de werf en dit van 7.00 tot 18.00 uur. Hiervoor komt er een parkeerverbod. De Kiss & Ride wordt verplaatst naar de Ganzendries, net om de hoek met de Sint-Denijslaan.

Het parkeerverbod wordt ingesteld vanaf donderdag 15 maart 2012 tot - voorlopig - tot 1 mei 2012. Het parkeerverbod geldt elke werkdag van 7 uur tot 18 uur.

We verontschuldigen ons voor dit tijdelijke ongemak.

Met vriendelijke groeten

Het Infopunt project Gent Sint-Pieters

Nog vragen?

Aarzel niet om contact op te nemen met het Infopunt als u nog vragen heeft of verdere inlichtingen wenst. U kunt ons bellen tijdens de kantooruren op het nummer 09 241 24 11 of mailen naar info@projectgentsintpieters.be

Download de informatiebrief hier (pdf - 213 kB)

Heeft u vragen of problemen bij het raadplegen van de documenten? Bel 09 / 241 24 11 of mail naar info@projectgentsintpieters.be

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.