Tijdelijk zonder water wegens afbraak goederenloods Koningin Maria-Hendrikaplein

Geplaatst op 26 feb. 2008

In het kader van de afbraak van de goederenloods van de NMBS, op het K. Maria-Hendrikaplein, - naast het gesloopte voormalige postgebouw - dient de waterleiding voor korte tijd te worden afgesloten. Dat heeft gevolgen voor een aantal buurtbewoners. Concreet: TMVW zal op donderdag 28 februari 2008 het water definitief afsluiten in de goederenloods.

Als gevolg van een beschadigde afsluiter kon de afkoppeling niet eerder gebeuren. Om deze afsluiter te herstellen moet de hoofdleiding door TMVW tijdelijk buiten dienst worden gesteld, waardoor de omwonenden tijdelijk zonder water zullen zitten. TMVW belooft om haar klanten in te lichten.

De sloop zelf van de goederenloods is begonnen op 25 februari 2008. Elektriciteit, telefoonaansluitingen en gasaansluiting werden al eerder afgekoppeld.

De sloopwerken gebeuren uitsluitend overdag. Ter hoogte van de kopgevel zal de stoep gedeeltelijk worden ingenomen door de aannemer, uit veiligheidsoverwegingen.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.