Tijdelijke afsluiting Kortrijksesteenweg voor rioleringswerken vanuit Prinses Clementinalaan

Geplaatst op 26 okt. 2007

Gent, 26.10.07 INFORMATIEBRIEF

Aan de bewoners en handelszaken in de P. Clementinalaan en de Kortrijksesteenweg

Geachte,

Vanaf 5 november 2007 zal de Kortrijksesteenweg ter hoogte van de P. Clementinalaan tijdelijk afgesloten worden voor het verkeer (inclusief fietsers). De nieuwe rioleringen in de P. Clementinalaan moeten ondergronds gekoppeld worden met een rioolkoker die zich pal in het midden van de Kortrijksesteenweg bevindt.

De werkzaamheden zullen maximaal 3 weken duren, dus tot 23 november 2007. Mogelijk gaat het sneller.

Volgende rijrichtingen zijn WEL nog mogelijk tijdens de onderbreking:

Vanuit de Kortrijksesteenweg (kant Sterre) kan u links (P. Clementinalaan) of rechts (Burggravenlaan) afslaan. Vanuit de Burggravenlaan kan u richting Sterre (Kortrijksesteenweg) of richting P. Clementinalaan rijden.

Wij plannen een omleiding via de Parklaan en de Fortlaan. Het deel Kortrijksesteenweg tussen de K. Astridlaan en de spoorweg is enkel via de Fortlaan of de K. Astridlaan te bereiken.

Wij verontschuldigen ons voor de hinder.

Als bijlage vindt u een kaartje (klik op het woord kaartje)met de omleiding. Mocht u familie, vrienden, personeelsleden... hebben die deze informatie best ook krijgen, dan kan u verwijzen naar onze website http://www.projectgentsintpieters.be/. Daar plaatsen wij een downloadbaar kaartje van de omleiding.

Aarzel niet ons te contacteren met uw vragen of opmerkingen.

Met vriendelijke groeten,

Greet Riebbels Communicatie Project Gent Sint-Pieters.

Heeft u vragen of problemen bij het raadplegen van de documenten? Bel 09 241 24 11 of mail info@projectgentsintpieters.be

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.