Tijdelijke afsluiting Sint-Denijslaan wegens Aquafin collectorwerken

Geplaatst op 01 jun. 2007

infobrief 20.116A contactpersoon An Devaere 03 450 47 92 03 450 44 45 an.devaere@aquafin.be

Betreft: Collectorwerken in uw buurt 20.116A - VBR Beukenlaan

Mevrouw/Mijnheer

Sinds september 2006 zijn we bezig met het aanleggen van collectoren, regenwaterriolen in de Beukenlaan - Steenaardestraat en Maaltenaard. Sinds 2 mei 2007 is de laatste fase ingegaan en werd hiervoor de Beukenlaan volledig afgesloten. De werken vorderen goed en op vrijdag 8 juni 2007 zal de rijweg in de Beukenlaan en het plateau aan de voet van de Buchtenbrug volledig af zijn. Enkel de bermen, de opritten en het fietspad moeten nog in dit deel van de Beukenlaan aangelegd worden. Ook moet het bufferbekken nog uitgevoerd worden.

Om de werken in de Beukenlaan tegen het bouwverlof volledig af te hebben, werd beslist de Beukenlaan voor doorgaand verkeer nog dicht te houden tot 6 juli 2007. Het plaatselijk verkeer kan wel door maar zal nu en dan geduld moeten uitoefenen aangezien een kraan of vrachtwagen de rijweg wel eens voor een tijdje kan versperren.

Op maandag 11 juni 2007 starten er werken op de Sint-Denijslaan en dit voor circa 3 weken. Gezien deze werken en gezien de bus niet kan wachten voor een vrachtwagen/kraan die in de weg staat, zal de bus zijn normale route pas hervatten op 7 juli 2007.

U kunt dit project ook volgen via de website http://www.aquafin.be/. Op deze site klikt u in de kolom links op ‘werken', bovenaan de pagina op ‘overzicht werken', vervolgens selecteert u ‘Gent, waar u onder ‘VBR Beukenlaan' de detailfiches kunt selecteren.

Wij zijn ervan overtuigd ook de volgend maand op uw begrip en medewerking te mogen rekenen. Hiervoor alvast onze oprechte dank! Deze collectorwerken brengen ons in ieder geval dichter bij het uiteindelijke doel: opnieuw proper en helder water in alle beken en rivieren!

Met vriendelijke groeten

An Devaere Projectleider Projectbeheer

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.