Tijdelijke grondafvoer via de Koningin Fabiolalaan

Geplaatst op 01 apr. 2008

De aannemer start op dinsdag 2 april 2008 met het afgraven van grond voor het boren van grondankers in de diepwand van de ondergrondse parking op de hoek van het K. Maria-Hendrikaplein en de K. Fabiolalaan. Meer precies in de zone waar de vroegere bewaakte en overdekte Bikesafe fietsenstalling heeft gestaan.

De uitgegraven grond zal vervolgens via de K. Fabiolalaan worden afgevoerd. In het kader van Minder Hinder is er een snelheidsbeperking gevraagd van 30 km/uur langsheen de zone van de werken.

Machine voor boren grondankers
Machine voor boren grondankers

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.