TMVW start met overkoppelen leidingen Prinses Clementinalaan

Geplaatst op 21 aug. 2007

TMVW is in de P. Clementinalaan, kant pare huisnummers, gestart met het overkoppelen van leidingen voor gas, water en elektriciteit. Deze werkzaamheden zullen vermoedelijk tot half september duren.

Aansluiten leidingen tot aan de teller

Om de leidingen te kunnen aansluiten tot aan de teller van de woning, moeten de voortuintjes opnieuw plaatselijk worden opgebroken. TMVW moet daarvoor wel telkens toestemming aan de eigenaar vragen. Bewoners mogen dus eerstdaags het bezoek verwachten van iemand van de firma GTI die handelt in opdracht van TMVW.

Minder hinder

Om de hinder tot een minimum te beperken, belooft de aannemer de voortuintjes zo snel mogelijk in hun oorspronkelijke staat te herstellen. De trottoirs zullen opnieuw beter toegankelijk worden gemaakt.

Praktische informatie

Voor info in verband met de overkoppelingen kunt u rechtstreeks contact opnemen met Domingo De Keyzer, projectcoördinator, op het nummer 0475 98 80 51.

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.