Toegang autoparking in gebouw A2 tijdelijk ontoegankelijk vanaf 9/07

Geplaatst op 06 jul. 2018

Vanaf 9 juli zal de ingang naar de ondergrondse autoparking via het gebouw A2 (aan de Esplanade Oscar van de Voorde) tijdelijk niet toegankelijk zijn door werken. De parking is nog steeds toegankelijk via de hoofdingang, aan het einde van de passage naast de fietshelling.

De werken zijn gepland tot 30 november 2018. De toegang tot de parking zal hoogstwaarschijnlijk ontoegankelijk blijven tot het einde van deze werken. Indien deze vroeger opent, zullen we dit communiceren op deze site en op onze Facebookpagina.

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.