Toegang fietsenstalling goederenloods wijzigt

Geplaatst op 10 mei 2007

Vanaf de 2de helft van mei 2007 kan u de fietsenstalling in de goederenloods niet meer bereiken via het K. Maria-Hendrikaplein, maar wel via de K. Fabiolalaan.

Vanaf juli 2007 wordt de goederenloods ontruimd en zullen de fietsenstallingen verhuizen naar de Sint-Denijslaan aan de achterkant van het station.
Wij houden u hiervan op de hoogte.

Hebt u nog vragen? Bel of loop lang bij het Infopunt project Gent Sint-Pieters, in het districtsgebouw van de NMBS-Groep, K. Maria-Hendrikaplein 2 (vooraan links naast het station), tel. 09 241 24 11.

Wij verontschuldigen ons voor dit ongemak en danken u voor uw begrip.

Het communicatieteam

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.