Tram- en busomleidingen door heraanleg centrumplein Korenmarkt van 5 december 2009

Geplaatst op 17 dec. 2009

Openbaar vervoer organiseert omleidingen wegens grote infrastructuurwerken in centrum van Gent. Ook vanaf het station Gent-Sint-Pieters verandert er één en ander.

Niet alleen rond het station Gent-Sint-Pieters vinden grote infrastructuurwerken plaats. Ook 2 pleinen in het centrum van Gent, de Korenmarkt en het Braunplein ( aan het stadhuis en het Belfort) liggen open.

Voor het openbaar vervoer gelden er omleidingen. Voor de tram- en busgebruikers die van of naar Gent-Sint-Pieters moeten is het belangrijk om alle wijzigingen en datums goed te kennen. Er zijn met name tijdelijke omleidingen op de tramlijnen 1 en 4, en op de buslijnen 3, 38, 39, 17 en 18.

OPGELET tramlijn 1 stopt niet aan de haltes tussen Sint-Pietersstation en tijdelijke halte justitiepaleis. Vanaf de tijdelijke halte Justitiepaleis naar het Sint-Pietersstation volgt tramlijn 1 de normale reisweg en bediend dus ook de tussenligende haltes.

Details op onderstaande kaartjes: makkelijk te openen en uit te printen.

Flyer overzichtsplan omleidingen vanaf 2 november 2009 tot en met 8 november 2009 (PDF - 915Kb).

Flyer overzichtsplan omleidingen vanaf 9 november 2009 tot en met 4 december 2009 (PDF - 921Kb).

Flyer overzichtsplan omleidingen van 5 december 2009 (PDF - 1.27 MB)

Heeft u vragen of problemen bij het raadplegen van de documenten? Bel 09 / 241 24 11 of mail info@projectgentsintpieters.be

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.