Trambovenleidingen in P. Clementinalan en op Maria-Hendrikaplein, augustus 2008

Geplaatst op 18 jul. 2008

Onderstaande bewonersbrief werd verspreid bij de bewoners van de P. Clementinalaan, het Maria-Hendrikaplein en een stukje van de Kortrijksesteenweg, in opdracht van het Project Gent Sint-Pieters en in opdracht van Fabricom GTI Suez, THV Tractienet Gent, AEG Transcom en Siemens.

Betreft: Werken tractienet tram Gent

Geachte mevrouw, Geachte heer,

In opdracht van De Lijn moderniseert de THV Tractienet Gent de trambovenleidingen in Gent.

Het integraal vernieuwen en versterken van het bovenleidingsnet is noodzakelijk om de nieuwe tramvoertuigen te laten rijden met het hedendaagse comfort dat De Lijn aan haar reizigers wenst te bieden.

Gedurende de maand augustus, vanaf 4 augustus 2008 zullen er werken plaatsvinden in de Clementinalaan, het K. Maria-Hendrikaplein en een stukje Kortrijksesteenweg.

  • § Tussen 7.30 en 16 uur: het betreft het plaatsen en testen van gevelankers. Bij deze werken is het niet uitgesloten dat uw gevel zal gebruikt worden om de nieuwe bovenleiding aan te verankeren.
  • § Tussen 7.30 en 16 uur: werken aan Musschebrug (P. Clementinalaan-Kortrijksesteenweg)

Het betreft de montage van de ophangconstructies.

  • § Tussen 22 en 6 uur: het betreft het plaatsen van dwarskabels en draagarmconstructies.

De P. Clementinalaan zal afgesloten worden voor doorgaand verkeer komende van het K. Maria-Hendrikaplein met uitzondering van tram- en busverkeer.

Plaatselijk zal er een parkeerverbod voorzien zijn en kan er verkeershinder veroorzaakt worden.

Wij verontschuldigen ons hierbij voor de ongemakken die de werken zouden kunnen veroorzaken.

Meer informatie nodig?

Voor bijkomende vragen en/of aanmerkingen kan u terecht bij de algemene werfleider, verantwoordelijke communicatie van dit project:

  • - op het nummer 0473 69 88 67 of e-mail: info@tractienet.be
  • - op het fax nummer 09 232 57 59

Met deze bewonersbrieven hopen De Lijn en de aannemer er alvast voor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de evolutie van de werken.

Graag tot de volgende bewonersbrief.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.