Transport op woensdag 29 februari 2012

Geplaatst op 27 feb. 2012

Geachte mevrouw, geacht heer

Hierbij willen wij u melden dat op woensdag 29 februari 2012 een transport zal plaatsvinden vanuit de Kortrijksesteenweg via de Sint-Denijslaan naar de werfzone ter hoogte van de Ganzendries. Er zullen namelijk elementen voor de opbouw van de nieuwe sporen en perrons worden aangevoerd.

Het transport start vanaf 6 uur en zal een dag duren.

Dit kan lichte hinder veroorzaken.

We verontschuldigen ons voor de overlast.

Met vriendelijke groeten

Het Infopunt project Gent Sint-Pieters

Nog vragen?

Aarzel niet om contact op te nemen met Infopunt als u nog vragen heeft of verdere inlichtingen wenst. U kunt ons bellen tijdens de kantooruren op het nummer 09/241 24 11 of mailen naar info@projectgentsintpieters.be.

Download de informatiebrief hier (pdf - 198 kB)

Heeft u vragen of problemen bij het raadplegen van de documenten? Bel 09 / 241 24 11 of mail info@projectgentsintpieters.be.

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.