Uitnodiging infosessie Achilles Musschestraat en Burggravenlaan

Geplaatst op 28 okt. 2014

Uitnodiging van Infrabel

Geachte mevrouw, geachte heer

Vanaf maandag 10 november 2014 zal Infrabel, de infrastructuurbeheerder van het Belgische spoorwegnet, voor elk van de spoorbruggen over de Ottergemsesteenweg, de Bommelstraat, de Zwijnaardsesteenweg, de Krijgslaan en de Kortrijksesteenweg dienstbruggen bouwen. Telkens aan de beide kanten van de spoorbrug. De werken zullen duren tot maart 2015.

De dienstbruggen zijn nodig om ervoor te zorgen dat het personeel van Infrabel op een veilige manier langs de sporen kan lopen voor onderhoud of herstellingen. Vandaag is het dienstpad te smal en ligt het te dicht bij de sporen.

Met deze brief nodigen we u uit op een infosessie over deze werken. De infosessie zal plaatsvinden op woensdag 5 november 2014 in Open Huis Otterken (Ottergemsesteenweg 252, 9000 Gent) om 19u30.

Graag leggen we u tijdens de infosessie uit hoe en wanneer de werken precies zullen verlopen, en welke mogelijke hinder (verkeersomleiding, beperkte doorgang, nachtlawaai) u kan ondervinden. Na afloop van de presentatie kunt u met al uw vragen terecht bij de projectverantwoordelijken.

Kunt u niet aanwezig zijn bij de infosessie?

Na 5 november 2014 kunt u voor informatie over de werken terecht

- bij de cel Info Buurtbewoners van Infrabel. Dit kan via het gratis nummer 0800/55.000 (van 7u tot 22u) of via e-mail naar info.projecten@infrabel.be;

- op de websites stad Gent (www.gent.be/openbarewerken) en bUZz (http://www.buzzgent.be/);

- in het stadsmagazine van de stad Gent.

We doen onze uiterste best om uw vraag zo volledig en zo snel mogelijk te beantwoorden.

Met vriendelijke groeten,

Cel Info Buurtbewoners

Leslie Buyle

Download de informatiebrief hier. (pdf - 182 kB)

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.