Update: aanvraag omgevingsvergunning inrichting lokalen NMBS

Geplaatst op 29 apr. 2020
Update aanvraag omgevingsvergunning inrichting lokalen nmbs

Update: omwille van de Corona-maatregelen werd de periode voor openbaar onderzoek opgeschort. De startdatum is nu 30 april 2020. Het openbaar onderzoek loopt tot 29 mei 2020.

De NMBS heeft bij het Vlaams gewest een omgevingsvergunning aangevraagd om een ruimte aan de esplanade Oscar Van de Voorde in te richten. Die bevindt zich tussen de overdekte fietsenparking en de voetgangerstoegang van de ondergrondse parking. In die ruimte zullen kantoren, een opleidingscentrum en een Operating Control Center van de NMBS komen. De werken zullen volgens de huidige planning starten in het najaar van 2020.
De periode van openbaar onderzoek loopt van 27 maart 2020 tot en met 25 april 2020. De plannen zijn in die periode te raadplegen bij het omgevingsloket van het Vlaams gewest. Het dossiernummer is OMV_2019144939.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.