Vergunning tijdelijke lift ondergrondse K&R en taxizone

Geplaatst op 09 dec. 2021
Hellende tuin 1 Web

Goed nieuws voor minder mobiele reizigers: er komt een tijdelijke lift naar de ondergrondse Kiss & Ride en taxizone aan het station. De omgevingsvergunning voor de plaatsing ervan is door de Vlaamse overheid goedgekeurd. De bovengrondse toegang van deze lift is voorzien ter hoogte van het busstation, ondergronds komt deze uit aan de voet van de hellende tuin (ter hoogte van de taxistrook).

De lift komt er in afwachting van de vaste lift tussen het K&R niveau en de perrons die in een latere fase van de verbouwing van het station gerealiseerd zal worden. Het zal een aanvulling vormen op de reeds aanwezige toegangshelling en een minder mobiele personen een extra alternatief bieden om de taxistalling en K&R te bereiken. De verwachte timing voor de bouw van de lift is het tweede kwartaal van 2022.

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.