Verlenging afsluiting K. Fabiolalaan tussen Tenderstraat en K. M. Hendrikaplein

Geplaatst op 27 mrt. 2012

Verlenging afsluiting K. Fabiolalaan tussen Tenderstraat en K. Maria-Hendrikaplein tot 29 maart 2012

Geachte mevrouw, geachte heer,

De aannemer heeft laten weten dat de werken aan de esplanade langer zullen duren dan voorzien. Daarom moet de kraan in de K. Fabiolalaan nog tot donderdag 29 maart blijven staan.

De K. Fabiolalaan blijft dus afgesloten voor wagens tussen Tenderstraat en K. Maria-Hendrikaplein tot 29 maart. Fietsers en voetgangers kunnen wel door.

We verontschuldigen ons hiervoor.

Met vriendelijke groeten

Het Infopunt project Gent Sint-Pieters

Nog vragen?

Aarzel niet om contact op te nemen met het Infopunt als u nog vragen heeft of verdere inlichtingen wenst. U kunt ons bellen tijdens de kantooruren op het nummer 09 241 24 11 of mailen naar info@projectgentsintpieters.be

Download de informatiebrief hier (pdf - 242 kB)

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.