Vernieuwing tram- en busbaan Prinses Clementinalaan

Geplaatst op 27 jul. 2015

werken Clementinalaan

Van 27 juli tot 30 augustus 2015 vernieuwt De Lijn de tram- en busbaan in de Prinses Clementinalaan. Deze werken hebben gevolgen voor de gebruikers van tramlijn 4 richting Zwijnaardebrug en buslijn 9 richting Mariakerke.

Er zijn vervangende haltes in de Koningin Astridlaan en de Koningin Elisabethlaan.

Tijdelijk halte tram 4 richting Zwijnaardebrug in K. Astridlaan.Tijdelijke halte tram 4 richting Zwijnaardebrug in de K. Astridlaan
Tijdelijke halte bus 9 richting Mariakerke in K. Elisabethlaan. Tijdelijke halte bus 9 richting Mariakerke in de K. Elisabethlaan.

Meer informatie vind je hier.

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.