Vlaams gewest verleent bemalingsvergunning stationswerf Gent-Sint-Pieters

Geplaatst op 04 mei 2022
IMG 6319
Op 2 mei 2022 heeft het Vlaams Gewest de vergunning verleend voor de bronbemaling van de stationswerf van Gent-Sint-Pieters.

Met die vergunning mag grondwater op de werf tijdelijk worden weggepompt zodat de funderingen en nieuwe ondergrondse ruimtes in het station, zoals een nieuwe fietsenparking, kunnen worden gebouwd.

Momenteel wordt alles in gereedheid gebracht om deze bemaling op te starten, zodat de stationswerken zo snel mogelijk en in ieder geval voor de zomer van 2022 weer kunnen hervat worden.

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.