Volledige afsluiting van de Sint-Denijslaan ter hoogte van de tijdelijke tramtunnel, wegens nieuwe gasbuis onder de weg: 1 week vanaf 7 december 2009

Geplaatst op 02 dec. 2009

In samenspraak met het Project Gent Sint-Pieters vernieuwen de nutsmaatschappijen momenteel zowat alle ondergrondse leidingen in een deel van de Sint-Denijslaan. De meeste van deze werkzaamheden zijn zo gepland dat er nog verkeer langs kan.
Vanaf 7 december 2009, en gedurende (normaal gezien) één week, gaat Eandis echter een hoofdgasleiding dwars onder de Sint-Denijslaan plaatsen (en testen) ter hoogte van de nieuw-in-aanbouw-zijnde tijdelijke tramtunnel (nieuwe ingebouwde nutscabine rechts van de tunnelingang).

De informatiebrief (pdf - 450kb) kan je hier downloaden.

Heeft u vragen of problemen bij het raadplegen van de documenten? Bel 09 / 241 24 11 of mail info@projectgentsintpieters.be

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.