Voorbereidende werken De Lijn Koningin Maria-Hendrikaplein

Geplaatst op 29 aug. 2018

Vanaf woensdag 29 augustus tot vrijdag 31 augustus voert De Lijn werken uit aan het Koningin Maria-Hendrikaplein ter voorbereiding van de werken aan de spoorinfrastructuur.

Dit houdt ook in dat perron 17, waar tram 2 en 4 richting Zwijnaarde/UZ stoppen, afgebroken wordt. Het perron wordt vervangen door een tijdelijk perron in de Prinses Clementinalaan, net voorbij het Infopunt. Vanaf 31 augustus tot 21 oktober zal dit tijdelijk perron in gebruik genomen worden, reizigers kunnen dan niet meer opstappen aan de halte tegenover de ingang van het station.

Daarnaast wordt de Prinses Clementinalaan vanaf 29 augustus tot 21 oktober éénrichtingsverkeer. Dit betekent dat men niet meer via de Prinses Clementinalaan in de richting van de Burggravenlaan kan rijden. Personen die de straat binnenrijden, kunnen deze weer verlaten via de Koningin Elisabethlaan of de Koningin Astridlaan.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.