Voorbereidende werken in de K. Fabiolalaan tussen Tenderstraat en K. Boudewijnstraat voor het bouwen van de zijarm van De Link

Geplaatst op 24 apr. 2012

Op 26 en 27 april 2012 wordt een torenkraan geplaatst in de K. Fabiolalaan ter hoogte van het zebrapad tussen de tramperrons van Lijn 1 (zie foto op keerzijde). De K. Fabiolalaan wordt tussen de Tenderstraat en K. Boudewijnstraat gedurende die twee dagen afgesloten voor het autoverkeer en fietsers. Zij moeten tijdelijk omrijden via de Aaigemstraat. Voetgangers dienen over te steken en het voetpad langsheen de huizen te gebruiken.

Werfzone plaatsen torenkraan

De torenkraan zal worden ingezet voor de opbouw van de zijarm van de Link.
Vanaf 2 mei tot aan het bouwverlof in juli 2012 worden hiervoor al de eerste voorbereidende werken uitgevoerd.
De K. Fabiolalaan blijft in deze periode open voor het autoverkeer, maar het fietspad zal worden ingenomen door de werf. Hierdoor zullen fietsers ter hoogte van de werfzone ook de rijweg moeten volgen. Voetgangers dienen gebruik te maken van het voetpad langs de huizen (zie plan hieronder).
We willen u hierbij ook informeren dat er geregeld werfverkeer zal zijn in die periode.

Kaart bereikbaarheid station voorbereidende werken bouwen zijarm De Link

Na het bouwverlof starten we dan met de bouw van de zijarm van De Link. Verdere informatie hierover volgt later.

We verontschuldigen ons voor het ongemak.

De informatiebrief met foto en kaart kan je hier downloaden (PDF - 603Kb)

Heeft u vragen of problemen bij het raadplegen van de documenten? Bel 09 241 24 11 of mail info@projectgentsintpieters.be .

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.