Voskenstunnel 1 maand afgesloten voor autoverkeer (nov-dec/2007)

Geplaatst op 26 okt. 2007

Vanaf 5 november tot ten laatste 7 december 2007 wordt de Voskenstunnel (tussen het K. Maria-Hendrikaplein en de Voskenslaan) gedurende een maand afgesloten voor het autoverkeer. Bussen van De Lijn en voetgangers en fietsers mogen wel nog door de tunnel, op de versmalde rijstroken.

Kaart omleiding afsluiting Voskenstunnel(printversie - pdf - 371 kb)

De afsluiting heeft te maken met de laatste fase van de sloop van het voormalig postgebouw. Daarbij moet de veiligheidszone worden uitgebreid tot op het openbaar domein (de helft van de rijstroken). De omleiding wordt door het Infopunt Project Gent Sint-Pieters breed gecommuniceerd: de buurtbewoners, scholen, bedrijven voor en achter het station werden met een informatiebrief en of e-mail persoonlijk op de hoogte gebracht. Pendelaars die per auto naar het station komen, kregen een informatiebrief onder de ruitenwisser.

Heeft u vragen of problemen bij het raadplegen van de documenten? Bel 09 241 24 11 of mail info@projectgentsintpieters.be

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.