Voskenstunnel één maand dicht wegens afbraak postgebouw.

Geplaatst op 24 okt. 2007

Gent, 24 oktober 2007 INFORMATIEBRIEF

VOSKENSTUNNEL 1 MAAND DICHT: TIJDELIJKE OMLEIDING VOOR AUTOVERKEER WEGENS AFBRAAK POST

Geachte,

Om de voorgevel van het voormalig postgebouw (kant K. Maria-Hendrikaplein) te slopen, moeten wij een veiligheidszone afbakenen tot op de rijstroken aan de Voskenstunnel.

Tijdelijk, en (volgens de huidige planning) van 5 november tot vermoedelijk 7 december 2007, mogen er geen auto's en vrachtwagens meer door de tunnel. Fietsers, voetgangers, en bussen van De Lijn kunnen wel op het overblijvende baanvak passeren.

Wij adviseren u om de komende maand in de stationsomgeving zoveel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer of de fiets.

Hoe u, als auto- of vrachtwagenbestuurder de komende maand in en uit de stationsomgeving raakt, leest u op het hier bijgevoegde kaartje.

Kent u vrienden, familie, personeelsleden, klanten... die deze informatie best ook krijgen? Wij plaatsen alles downloadbaar op http://www.projectgentsintpieters.be/.

Dan nog dit: om de twee resterende torens van het postgebouw gecontroleerd te doen omvallen, kiest de NMBS-Holding voor het beperkt gebruik van explosieven. Op 17 en 25 november 2007 gelden daarom gedurende 1 uur strenge preventieve veiligheidsmaatregelen in een afgebakende zone rond het gebouw. De huizen in de buurt hoeven NIET ontruimd te worden. Wij communiceren hierover binnenkort in detail.

Hebt u nog vragen of opmerkingen? Aarzel niet om ons te contacteren, via mail, brief, telefoon, of ter plaatse op het infopunt.

Infopunt

Project Gent Sint-Pieters, Districtsgebouw NMBS-Groep, K. Maria- Hendrikaplein 2, 9000 Gent. (open op dinsdag van 14-16 uur en op donderdag van 10-12 uur), 09 241 24 11, info@projectgentsintpieters.be

Met vriendelijke groeten,

Greet Riebbels, Communicatie Project Gent Sint-Pieters

v.u. Daniel Termont, voorzitter stuurgroep, p/a Botermarkt 1, 9000 Gent

Heeft u vragen of problemen bij het raadplegen van de documenten? Bel 09 241 24 11 of mail info@projectgentsintpieters.be

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.