Weekend 28-29 september 2013 oude tramtunnel afgesloten

Geplaatst op 25 sep. 2013

Een deel van de oude tramtunnel wordt weer wat verder afgebroken om de sporen 10 en 11 te kunnen realiseren. Om deze werken veilig te kunnen uitvoeren wordt de oude tramtunnel van zaterdag 28 september om 6 uur tot en met zondag 29 september 2013 tot 18 uur volledig afgesloten. Alleen de lift naar spoor 12 blijft via de kant Voskenslaan toegankelijk.

Alle perrons zijn bereikbaar via de centrale reizigerstunnel
De perrons zijn bereikbaar via de centrale reizigerstunnel. Alleen de lift van spoor 12 is via de oude tramtunnel vanuit de Voskenslaan bereikbaar.

Sporen kruisen
Als u te voet van het K. Maria-Hendrikaplein naar de Sint-Denijslaan wil gaan, moet u ofwel de reizigerstunnel vanaf de ingang van het station richting Ganzendries gebruiken, ofwel de nieuwe tramtunnel nemen tussen busstation en Sint-Denijslaan. Hou er rekening mee dat de reizigerstunnel 's nachts vanaf 1.30 uur tot 4 uur is afgesloten.

Deze afbraakwerken zullen enige geluidsoverlast met zich meebrengen.
We verontschuldigen ons voor het ongemak.

Plan looproutes afsluiting oude tramtunnel

De informatiebrief kan je hier downloaden (PDF-205Kb)

Met vriendelijke groeten
Het Infopunt project Gent Sint-Pieters

Nog vragen?
Aarzel niet om contact op te nemen met het Infopunt als u nog vragen heeft of verdere inlichtingen wenst. U kunt ons bellen tijdens de kantooruren op het nummer 09 241 24 11 of mailen naar info@projectgentsintpieters.be.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.