Weekendwerk aan het station, kant Sint-Denijslaan 13-15 augustus 2011

Geplaatst op 09 aug. 2011

In het weekend van 13 tot 15 augustus 2011 wordt er beschoeiing geplaatst onder de hellende loopbrug die de toegang vormt tot de reizigerstunnel in het station. Daarvoor moet de loopbrug worden verplaatst. Omdat de reizigersuitgang cruciaal is voor een vlotte doorstroming van de reizigers, moeten die werken worden uitgevoerd op een moment waarop er weinig treingebruikers zijn. Vandaar dat er gekozen is voor het weekend van 13 augustus 2011.

Ingang reizigerstunnel

Deze ingang van het station wordt gesloten in het weekend van 13-15 augustus 2011

Planning

Op vrijdagavond 12 augustus 2011 wordt er een mobiele kraan aangevoerd met uitzonderlijk vervoer vanuit de Kortrijksesteenweg naar de Sint-Denijslaan. Op zaterdagochtend 13 augustus 2011 wordt de kraan opgesteld en zal de aannemer de loopbrug verplaatsen. Daarna worden damplanken in de grond geheid wat beperkte trillingen en geluidshinder met zich zal meebrengen. De werken starten telkens om 7 uur en duren ten laatste tot 18 uur. Op zondag 14 augustus 2011 wordt de loopbrug terug op haar plaats gezet en wordt er nog afwerking voorzien.
Hou er rekening mee dat er gedurende dit ganse weekend trillings- en geluidshinder kan zijn.

Ingang via oude tramtunnel blijft open

Tijdens dit weekend zal de toegang tot de reizigerstunnel vanaf de Sint-Denijslaan gesloten zijn, maar het station blijft aan die kant wel toegankelijk via de oude tramtunnel en natuurlijk via het Koningin Maria-Hendrikaplein aan de andere kant van het station. De reizigerstunnel gaat ten laatste op dinsdag 16 augustus 's morgens vroeg terug open.

Ingang via oude tramtunnel blijft open

Deze ingang via de oude tramtunnel blijft open tijdens het weekend van 13-15 augustus 2011.

De Informatiebrief kan je hier downloaden (PDF - 183Kb)

Heeft u vragen of problemen bij het raadplegen van de documenten? Bel 09 / 241 24 11 of mail info@projectgentsintpieters.be.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.