Weesfietsenactie Koningin Mathildeplein

Geplaatst op 02 jun. 2017
Weesfietsenactie koningin mathildeplein

Op het Koningin Mathildeplein aan de zuidkant van het Sint-Pietersstation vindt een weesfietsenactie plaats. Tweewielers mogen maximum drie weken onafgebroken blijven staan, anders gelden ze als 'weesfiets'. Alle fietsen op het plein kregen een blauw bandje aan de achterband.

Fietsen die op 14 juni 2017 nog steeds het blauwe bandje dragen, zullen door APCOA Parking verwijderd worden. Voor meer info over verwijderde fietsen belt u naar het telefoonnummer van APCOA Parking: 0473 33 89 11.

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.