Wegomleiding Kortrijksesteenweg van 5 tot 23 november 2007

Geplaatst op 26 okt. 2007

Vanaf 5 november 2007 zal de Kortrijksesteenweg ter hoogte van de P. Clementinalaan tijdelijk afgesloten worden voor het verkeer (inclusief fietsers). De nieuwe rioleringen in de P. Clementinalaan moeten ondergronds gekoppeld worden met een rioolkoker die zich pal in het midden van de Kortrijksesteenweg bevindt.

De werkzaamheden maken deel uit van het herinrichtingsplan voor de P. Clementinalaan, door De Lijn en de Stad Gent. Daarbij wordt ondermeer een centrale tram- en busbaan aangelegd, met rijstroken en groen aan beide zijden.

De afsluiting van de Kortrijksesteenweg zal maximaal 3 weken duren, dus tot 23 november. Mogelijk gaat het sneller. Volgende rijrichtingen zijn WEL nog mogelijk tijdens de onderbreking:

Vanuit de Kortrijksesteenweg (kant Sterre) kan u links (P. Clementinalaan) of rechts (Burggravenlaan) afslaan. Vanuit de Burggravenlaan kan u richting Sterre (Kortrijksesteenweg) of richting P. Clementinalaan rijden.

Er is een omleiding via de Parklaan en de Fortlaan gepland. Het deel Kortrijksesteenweg tussen de K. Astridlaan en de spoorweg is enkel via de Fortlaan of de K. Astridlaan te bereiken.

De buurtbewoners en handelaars werden verwittigd met een bewonersbrief.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.