Werf ondergrondse parkeergarage (film)

Geplaatst op 10 jun. 2009

In onderstaande film is te zien wat de huidige werkzaamheden op de werf van de ondergrondse parkeergarage zijn, in de loop van volgend jaar al zullen zo'n 2800 wagens een plaats kunnen vinden in deze parking.

De film toont hoe beton wordt gestort en vervolgens ook wordt gepolierd. U kunt ook zien hoe materiaal via één van de vier torenkranen ter plaatse wordt gebracht. Daarnaast werpen we een blik op de trappenhallen en liftkokers om af te sluiten met een overzichtsbeeld van de werf.

Veel kijkplezier!

Heeft u vragen of problemen bij het raadplegen van deze pagina? Bel 09 / 241 24 11 of mail info@projectgentsintpieters.be

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.